top of page

Traumeorienteret Meditationsforløb

BEVÆGENDE, DYBT & FORLØSENDE

5 måneders fordybelse

TRAUMEORIENTERET MEDITATIONSFORLØB

Vi inviterer dig med på et 5 måneders forløb, hvor vi sammen fordyber os i de mest powerfulde, aktive meditationer og bioenergetiske øvelser.

 

Forløbet er både kropsligt og personligt transformerende og samtidig stærkt, enkelt og jordnært.

Det er for dig, der gerne vil have redskaber og teknikker til at komme dybere i kontakt med din krop og lærer dig selv endnu bedre at kende indefra - så du kan mærke dine kropslige behov og grænser endnu tydeligere og derigennem åbne op for at mærke, hvad der er det rigtige for dig i livet.

Hver gang du laver meditationerne og øvelserne vil du opleve nye lag åbne sig og nye måder at sanse og forstå dig selv på.


Derfor er forløbet både for dig - som allerede har udforsket dig selv, kropsligt og personligt, og for dig, som mærker at tiden er til at skabe en dybere forbindelse til dig selv.

Forløbet bliver helt nede på jorden. Vi skaber et kærligt, trygt og nærværende rum, så du har plads til at udfolde og udforske alt, hvad du indeholder.


Måske vil du opleve at komme i kontakt med dele af dig, som du endnu ikke har mødt, eller dele som er blevet gemt langt væk. Måske er det dele, som du har haft svært ved at være med, eller dele, som du faktisk længes efter at give lov til at udfolde sig.


Vi udforsker og sanser det hele med en nysgerrig og legende tilgang. Du er nemlig et helt og komplekst menneske, med alle dine fantastiske facetter og egenskaber.

Hele dig er velkommen her.

DE FEM FYSISKE DAGE

Vi mødes fysisk 5 gange (1 gang om måneden) til en dag, hvor du kan have fuldt fokus på dig og din proces.

 

Dagene vil blive et lækkert mix af ceremoniel cacao, aktive meditationer, dans, bioenergetiske øvelser, sharings, fællesskab m.m.

Hver af de 5 mødedage vil have sit eget tema med et bestemt kropsligt fokus - med aktive meditationer og bioenergetiske øvelser, som passer særligt her til, så vi kommer igennem hele kroppen på de 5 måneder.


Du vil blive klædt godt på, til at tage meditationerne og øvelserne med hjem og fordybe dig videre i dem, både imellem vi mødes og efter forløbet er slut.

For at opleve dyb transformation og forandring gennem dette forløb, kræver det, at du er villig til at dedikere dig. Vi forventer, at du skaber en egenpraksis mellem vi mødes, da meditationerne folder sig ud og går dybere for hver gang, du laver dem.


Vi inspirerer og guider dig til at lave en praksis hjemme, som passer ind i dit liv, så det IKKE bliver endnu en præstations- og stressfaktor, men derimod en selvkærlig integreret del af din hverdag og dit liv.


For at støtte dig i denne proces, har vi også lavet en facebookgruppe, hvor du kan dele og samtidig blive støttet af fællesskabet - igennem alle 5 måneder.

AETHERIUM-1059.JPG
AETHERIUM-1239.JPG

HVAD ER AKTIV MEDITATION?

Aktiv meditation er meditation, hvor vi bevæger kroppen.


Når vi skaber plads til at være nærværende og samtidig tillader os selv at mærke, sanse og bevæge kroppen, har vi mulighed for at komme i tættere kontakt med vores livskraft og sensualitet.

Gennem meditationerne får vi mulighed for at forløse og bevæge spændinger, traumer, stress og stagneret energi, som har ophobet sig i kroppen gennem vores liv og vores hverdag.


Det kan være gråd, grin, sider af os selv, som vi har lagt låg på, eller andet som kroppen ikke har fået lov til at udtrykke, mærke, udfolde eller være.

De aktive meditationer åbner op for at lade kroppen tage styringen, så vi har mulighed for at udtrykke og udfolde dét, som kroppen har brug for. Det giver større mulighed for at fornemme os selv, føle os mere frie, og det udvider samtidig vores kropsbevidsthed.⁣


Aktiv meditation er for os genvejen til at have lettere ved at mærke hvad der er sandt for os i nuet, være mere i kontakt med vores ægte behov, grænser og stå endnu stærkere i vores autentiske væren.

Det er derfor, vi synes, det er så pisse vigtigt at dele dette forløb med dig og hele verden.

PRAKTISK

DET FÅR DU:

  • 5 måneders forløb

  • 5 fysiske mødedage

  • 7 meditationer

  • 5 ceremonielle cacao ceremonier

  • Te/snacks under de 5 fysiske mødedage

  • Bioenergetiske øvelser

  • Skriftligt materiale til hver mødedag

  • Et kærligt og støttende fællesskab

  • Facebook-gruppe

*Frokost på de 5 fysiske mødedage er IKKE inkluderet i prisen.

HVOR & HVORNÅR:

Silent Mind Circles
Ved Slusen 21, 2300 København

Torsdag d. 26. oktober kl. 10-16
Torsdag d. 23. november kl. 10-16
Onsdag d. 13. december kl. 10-16
Torsdag d. 18. januar kl. 10-16
Torsdag d. 22. februar kl. 10-16

PRIS:

6500 ,-


* Kan betales i rater. (Skriv til kontakt@aetherium.dk for nærmere aftale.)


1500 ,- betales ved tilmelding for at sikre dig din plads.

TILMELDING:

Skriv til Marlene eller Ida i PB eller mail.


* Tilmeldingen er bindende. Du er dog velkommen til at sælge din plads videre INDEN vi starter d. 26/10, hvis du alligevel skulle blive forhindret.

AETHERIUM-0956_edited.jpg

HVEM ER VI

MARLENE:

Marlene er kvinden bag Aetherium, hvorfra hun tilbyder 1:1-sessioner i breathwork og healing, cacao-cirkler, gong-meditation, yoga m.m.

“Jeg stoppede op en dag i 2016 og indså, at jeg ikke havde det godt. Jeg var ikke glad, og jeg havde det grundlæggende bare ikke godt. Men det besluttede jeg mig for at få. For jeg tror på, at det er meningen, vi skal have det godt.


Den dag valgte jeg at træde ind på en vej, der har ført mig mange spændende og udfordrende steder hen i mit liv. Og det har været den vildeste personlige proces at kigge på mig selv, mine mønstre og alle de steder, hvor jeg har holdt mig selv tilbage og spændt ben for mig selv. Og det har været den vildeste transformation at være modig, at gøre noget andet og kaste mig ud i nye ting.


Jeg har prøvet massevis af forskellige behandlinger, terapiformer m.m. Og dét, som har haft den absolut største effekt, er den healing, vi kan skabe selv gennem åndedrættet, kroppen og bevægelse. Det er så enkelt og så powerfuldt.


Det var derfor kæmpestort og en enorm personlig udvikling for mig, da jeg sammen med Ida tog Camille Namastes uddannelse i Traumeorienteret Breathwork i 2020. Her arbejdede vi intenst med åndedræt, krop og bevægelse og de aktive meditationer, som vi deler med jer her på vores Traumeorienteret Meditationsforløb.”

IDA:

Ida har bl.a. uddannet sig inden for traumeorienteret breathwork, aktive meditationer, human design og numerologi. Det har støttet hende til at finde sin egen vej og leve et mere nærende liv.
Samtidig har hun undervejs, støttet andre i at komme mere i kontakt med sig selv, deres krop og deres unikke potentialer.

“Jeg har de sidste 6 år været på den vildeste rejse. Jeg levede førhen et liv med et konstant stresset og overbelastet nervesystem, uden kontakt til mig selv eller min krop, og jeg kunne slet ikke finde min retning her i livet.


Jeg overhørte ALLE min krops signaler, som så resulterede i et komplet stress/smerte kollaps tilbage i 2018. Konstante smerter og en kørestol i 2 år. Det fik mig til at stoppe op og se indad. Til at se på, hvilket liv jeg levede, og hvor jeg var på vej hen. Jeg er gået fra at overleve og flygte fra livet til at elske og LEVE livet hver dag.

Jeg har selv brugt forskellige former for traumeorienteret kropslig terapi, åndedræt's teknikker, TRE, akupunktur, aktive meditationer, yoga, numerologi, human design, healing m.m. for at komme til, hvor jeg er i dag.

Noget af dét, jeg elsker allermest her i verden, er at se mennesker og støtte deres rejse til at komme i dybere kontakt med sig selv, få hul igennem til deres fantastiske krop og deres egen unikke og autentiske væren.


I min optik er det kroppen, der har alle svarene, og når vi først får låst op, er der så meget magi og liv at hente og udfolde.
Jeg glæder mig helt enormt til at videregive min egen kropslige og levede livs erfaring og støtte dig, som kan mærke, du skal med på dette transformerende forløb.”

bottom of page